donderdag 1 mei 2014

Wat voor bh draag je onder een strapless jurk?

Wat voor BH moet hieronder?
Wat voor BH? Geen BH is het juiste antwoord. Strapless BH mag leuk klinken, de praktijk wijst uit dat een BH zonder bandjes verre van de beste optie is om onder een strapless jurk aan te trekken. Wat bijvoorbeeld als je jurk ook nog eens 'backless' is, dus met een lage rug?

Emma legt in dit filmpje uit waarom een strapless BH geen goede keuze is en dat je beter kunt gaan voor een bustier of een torselet. Waarom een strapless BH geen goed idee is!

Een strapless BH heeft de neiging af te zakken, omdat hij niet om je smalste punt zit. Doordat hij zo strak zit heeft hij de neiging om af te zakken naar je smalste punt: je taille en als de bh niet strak zit dan lift hij niet voldoende. Daarnaast zorgt een strapless BH ook voor extra rolletjes en vetjes, omdat de band zo smal is. Boven en onder band krijg je dan hobbels en bobbels.

Bustier voor onder een trouwjurk
Waarom een bustier of torselet?

Bustiers en torselets halen de steun voor je boezem uit je taille. Ze liften dus je borsten van onderaf en doordat je een compleet lijfje hebt heb je geen vet wat er boven- of onderuit geperst wordt. Daarnaast
kun je torselets en bustiers krijgen met een superlage ruguitsnede, wat ze uitermate geschikt maakt voor trouwjurken met een lage rug of je hippe 'backless' cocktailjurkje. Emma laat in het filmpje ook de zogenaamde t-shirt torselet zien, die zijn helemaal naadloos, dus ook geen contouren van je lingerie die door je jurk schijnen.

Het allerbelangrijkst: lingerie op maat!

Emma legt ook in het filmpje het belang uit van lingerie in de goede maat. Belangrijk is dat je naar een goede winkel gaat waar ze goede merken verkopen, je kunt passen en goed advies krijgt. Emma kan als coupeuse zelfs lingerie voor je op maat maken, zodat je 100% zeker weet dat het perfect zit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...