woensdag 14 mei 2014

Jesus Peiro 2015 'perfume' collectie op de Catwalk (video)!

Jesus Peiro is één van de mooiste bruidsmode merken in de wereld. In een wereld waarin de meeste jurken goedkoop in China worden gemaakt, heeft Jesus Peiro het atelier gewoon in Barcelona, waar hun bruidsjurken ontworpen en gemaakt worden (filmpje)! 
De stoffen voor de jurken komen allemaal uit Italië, Spanje en Frankrijk, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat het milieu geschaad werd tijdens de productie, (bijvoorbeeld met het kleuren van de stoffen). Goed voor mens, dier en milieu dus. Eerlijker krijg je het niet.

Jesus 2015 'Perfume' collectie 

In het filmpje hieronder showen ze de Jesus Peiro 2015 collectie op de catwalk van de Pasarela Gaudi tijdens Barcelona Bridal week (Wat Parijs en Milaan zijn voor de gewone mode, dat is Barcelona voor de bruidsmode). Het is weer een heel gave collectie met veel vloeiende en zachte stoffen, bijna alles geweven van zijde. De applicaties zijn elegant en verfijnd en getuigen van veel oog voor detail. Jesus Peiro is meestal de tijd vooruit, ze waren bijvoorbeeld de eerste die met bruidsjurken kwam met steekzakken, die je nu haast in elke collectie ziet.

De collectie heet 'Perfume' want net als geuren komt deze collectie direct bij je binnen. Dat het merk naast hun bruidsjurken in 2015 ook met een eigen geur komt, zal ook ongetwijfeld geholpen hebben met de naamgeving.

Wij vielen als een blok voor de bruidsjurken uit deze collectie en we denken dat jij ze ook geweldig zult vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...