vrijdag 24 januari 2014

Bruiloft in vintage Stijl


Wij zijn helemaal weg van deze trouwreportage van een bruiloft in hartje winter, gemaakt door Indra Simons van Isi Weddings. Niet in de laatste plaats omdat de bruidsjurk, het ensemble van de moeder van de bruid en het gilet van de bruidegom door ons ontworpen en gemaakt zijn! We zijn dan ook superblij dat de reportage door zo'n fantastische fotografe is gedaan.

De bruiloft heeft een prachtige warme sfeer met vintage en retro elementen. De bruid en bruidegom hebben hun kleding in opdracht laten ontwerpen en maken. De bruid draagt een prachtige zijden jurk met fabelachtig mooi kant op de rug en een waterval rugdecolleté, met voor de warmte een vintage bontjasje. In het filmpje hierboven vertelt ze hoe ze op het idee is gekomen voor haar outfit en de styling van de bruiloft! De bruidegom draagt een blauw smokingjasje en een gilet van katoenvelours.

De bruidsauto is een prachtige klassieke Peugeot en het hele gebeuren had plaats op droomlocatie
Landgoed Rhederoord met daarnaast een prachtige ceremonie in de kerk. Hier zijn wat foto's uit deze prachtige reportage!

Speciaal ontworpen couture bruidsjurk

Roaring twenties design couture bruidsjurk

Penrose bruidsschoenen

Fotografie: iSi weddings //Jurk: Ontworpen door Embrace //Pak: Suitsupply //gilet/vest 'gom: Embrace (speciaal ontworpen) //Bruidegom schoenen: Sebastièn F.//Bruidsschoenen: Penrose gekocht bij Embrace //Locatie en diner: Landgoed Rhederoord //Styling:  Vivre Interieur Authentique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...