vrijdag 15 november 2013

Wil jij een unieke bruidsjurk? Embrace 2014 bruidsjurken collectie!

Een bruidsjurk van 100% zijde
Meestal posten we hier foto's van andere bruidsjurken die we heel interessant vinden, zoals de jurken van Jesus Peiro, Atelier Pronovias of Maggie Sottero of plaatjes van bruidsjurken binnen een bepaalde trend die we op pinterest hebben gevonden. Maar vandaag niet. Vandaag is speciaal...

We zijn namelijk supertrots om onze eigen bruidsjurken te showen! 
Hebben wij ontworpen en gemaakt. Zelf. Met de hand. Zijn ze niet gaaf?

Embrace 2014 bruidsmode collectie


Wij letten altijd heel goed op de normale mode, dus in onze collectie vind je peplums, gave guipures (heel mooie kantsoort), trouwjurken met mouwen, met sexy blote ruggen en roaring '20s stijlkenmerken. Wij zijn dus klaar voor seizoen 2014! 

Al deze jurken zijn uniek, dus er bestaat er maar één van in de hele wereld!

De jurken zijn allemaal heel licht, dat komt omdat we in veel van de ontwerpen pure zijde hebben gebruikt en daardoor zijn onze ontwerpen veel lichter om te dragen dan soortgelijke jurken van andere merken. 
liefde voor handwerk in de details

Elk ontwerp heeft een detail waar heel veel zorg en handwerk in is gestoken, zoals een zoom waar 2600 knipjes(!) voor nodig waren en ontelbaar veel steekjes, omdat de zoom met de hand is aangezet. 
Een ander voorbeeld is een fraai bewerkte tailleband met prachtige kraaltjes of swarovski kristallen die stuk voor stuk in tule zijn verpakt en met de hand opgezet. Je zult niet snel een trouwjurk vinden waar zoveel liefde in zit als in de jurken van deze collectie!

Handgemaakte bruidsjurken


De Embrace bruidsjurken zijn allemaal met de hand gemaakt in ons eigen atelier. 
Het leuke daarvan is: Als jij veranderingen wilt in het ontwerp dan passen we het gewoon aan en wordt jouw droomjurk nog persoonlijker
Embrace trouwjurken zijn ook nergens anders te koop dan in de Embrace boutique. Exclusiever bestaat niet!

Jouw trouwjurk, jouw idee


Natuurlijk kun je ook met je idee bij ons komen om het door ons te laten realiseren, dat doen we namelijk heel ook heel vaak, kijk daarvoor maar eens op onze youtube pagina!  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...