woensdag 27 november 2013

De mooiste bruidsschoenen ever!

Bruidsschoenen zijn lang niet allemaal even mooi. Dat heb je vast al gemerkt op de zoektocht naar de perfecte bruidsschoen bij je trouwjurk. De meest bruidsschoenen zijn lompe, saaie klompen zonder kraak of smaak. Als jij tot de dames behoort die normaliter door het leven klikklakken op de Louboutins, Brian Atwoods, Giuseppe Zanotti's en Rupert Sandersons van dit leven, dan kom je van een koude kermis thuis als je op zoek gaat naar Bruidschoenen.

Penrose: Italiaanse elegantie


Gelukkig zijn er Italianen en meer specifiek: Italianen die prachtige bruidsschoenen maken. De firma Penrose in Italië is behalve in prachtige verfijnde bruidslingerie ook gespecialiseerd in het maken van schitterende bruidsschoenen. Bruiden die kennismaken met deze schoenen vinden het een verademing om te merken dat het wél mogelijk is om een paar elegante bruidsschoenen te vinden. De reacties zijn meestal in de trant van: Oh, ik wou dat ik dit merk véél eerder ontdekt had!

De materialen van de Penrose collectie zijn de beste die er te vinden zijn. De schoenen zij helemaal van leer en de satijn die in de schoenen gebruikt wordt is echte zijdesatijn en de kristallen echte Swarovski!

Basic bruidsschoenen


All that glitters is gold!

 Gouden bruidsschoenen passen bij heel veel soorten bruidsjurken. Ook ideaal voor een bruiloft in 'Roaring Twenties' stijl!


Walking sky high!

Ben je gewend aan een paar stevige palen? Dat kun je ook gerust aan de Italianen overlaten, hier een paar schoenen met torenhoge hakken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...