zaterdag 29 september 2012

Hoe blijf je warm als winterbruid?

Trouw jij in een maand met de letter R erin? Dan ben je een winterbruid en heb je grote kans op niet al te warm weer.
Something blue is heel leuk, als het maar niet je lippen zijn als je letterlijk staat te blauwbekken. 
Tegelijk wil je ook zoveel mogelijk van je mooie jurk laten zien, dus niet een of andere fleecedeken die je hele jurk bedekt. Zo'n deken is wel een goed idee op zich, maar niet als de fotograaf in de buurt is. Je hebt ook wel van die goedkope pelerines van nepveren of marabou veren, maar dat is niet echt stilistisch verantwoord. Een blazer zou kunnen als je niet een heel klassieke jurk hebt gekozen. Gelukkig zijn er ook oplossingen die én fantastisch mooi zijn en ook nog eens lekker warm!  

woensdag 26 september 2012

Carnival 426 heeft kleine zusjes!

Carnival 426
Wat moet er onder je trouwjurk? Een torselet is veel aangeraden lingerie. Maar elke jurk en voorál elk figuur  vraagt natuurlijk haar eigen specifieke benadering. De Carnival 426 is het meest verkochte torselet in Nederland. Carnival heeft in de afgelopen twee jaar een complete range gemaakt op basis van dit succesvolle torselet, met als meest recente uitbreiding het 306 korte torselet. Hier zijn per item de voordelen van het specifieke model.

Carnival 426 Torselet

Het 426 torselet is geschikt voor veel trouwjurken omdat het helemaal doorloopt tot over de heupen.
Eventuele vetjes worden gladgestreken en het torselet vormt een solide basis om de meest uitbundige trouwjurken op te laten steunen. Naadloos, dus onzichtbaar onder je bruidsjurk!

dinsdag 25 september 2012

Hot or not? Hoofdband voor de bruid

Kant haarband van Poirier
Het kan roaring twenties zijn of hippie chic; afhankelijk van hoe je de hoofdband combineert. Combineer het met een vlotte charleston jurk en het is twenties, combineer het met een lange sluike kanten japon en het is lekker hippie. Het is een sterke look, dus niet geschikt voor modewatjes. 

Geef hieronder je mening. Wat vind jij van dit accessoire?

vrijdag 21 september 2012

Nieuw! Verbeterd torselet en strapless bh van poirier

Heb jij zo'n sexy trouwjurk met een diep decolleté en een laag uitgesneden rug? Een torselet is dan je beste optie! Emma laat een nieuw torselet van Poirier zien, dat perfect geschikt is voor de wat blotere trouwjurk. Poirier heeft in de nieuwe collectie ook een verbeterde strapless bh, die ook in het filmpje voorbij komt.
 

Maggie Sottero heeft een nieuwe 'Reese'. Meet Colby!







Nina in haar Maggie Sottero Reese
Ken je de trouwjurk van Nina nog, uit 'Goede tijden, slechte tijden'? Dat was de Maggie Sottero Reese, die in Nederland een groot succes is geweest, mede dankzij GTST. Het succes was duidelijk zichtbaar aan het aantal rip-offs dat er van deze trouwjurk kwam. Maar de mode gaat door, dus hier is de Colby! De Colby heeft dezelfde sterke punten als de Reese, maar de t-strap hals van de Colby is zelfs nog mooier geworden. De bruidsjurk is van dezelfde soepele stof gemaakt als de Reese, en heeft ook evenveel volume en sleep aan de achterzijde. De plooien op het zitvlak geven je een prachtig vrouwelijk en sexy kontje!


dinsdag 18 september 2012

De 8 gaafste sluiers op een rijtje!

Ga jij een sluier dragen op je bruiloft? Wat voor sluier wordt het? Of ben je er nog niet uit over uit of je wel een type bent voor een sluier? Na dit filmpje ben je zeker wijzer.


Veel bruiden komen niet verder dan een lange of korte sluier, maar er is zoveel meer! Emma laat de 8 gaafste bruidssluiers zien: de hippe birdcage sluier, romantische mantilla's (spaanse sluier) en bohemiens, de extraverte pouf of bouffant, de meisjesachtige butterfly... Keus genoeg! 

De birdcage geeft je die gave fifties en sixties look, erg leuk in combinatie met een korte trouwjurk. Een pouf is voor de meer extraverte types: een wolk van tule die je lekker eigenwijs scheef op je hoofd kunt zetten. Bohemiens zijn superromantisch, net als mantilla's, dat komt door het prachtige spaanse kant langs de rand. Kijk gewoon het filmpje en kijk wat bij jou past. Let natuurlijk wel op dat de sluier bij je jurk past! Veel sluiers zijn er in verschillende tinten. Geen type voor een sluier? Er zijn ook prachtige haarsieraden

donderdag 13 september 2012

Gave bruidsfoto montage

Deze montage is van Eric Smeets. Een mooie plek (het schijnt dat echte Maastrichtenaren weten waar dit is) en een gaaf plaatje!
Foto: Eric Smeets fotografie

woensdag 12 september 2012

Trouwjurk strijken zonder 'm kapot te maken?

Last-minute je trouwjurk strijken moet je eigenlijk niet willen, maar soms kom je er niet onderuit. Soms zijn er net op het laatst nog wat kreukels ingekomen door het vervoer. Het liefst kom je er nadat je je bruidsjurk hebt opgehaald niet meer aan. Maar ja, helemaal als je bijvoorbeeld trouwt in het buitenland zijn kreukels bijna niet uit te sluiten. Daarom even wat praktische tips, 7 om precies te zijn, met punten waar je even op moet letten als je dan toch aan het strijken slaat. Je grootste angst is natuurlijk om je bruidsjurk kapot te maken, dus Emma geeft wat praktische tips om het niet zo ver te laten komen.



zaterdag 8 september 2012

Tips & Tricks voor je bruiloft op youtube!

Houd jij van filmpjes kijken, bijvoorbeeld op youtube? Dan is dit wat voor jou! Zoek maar eens in de youtube zoekmachine op 'bruiloft tips'. Grote kans dat je dan dit kanaal tegen komt. Boordevol met handige weetjes, tips, dingetjes waar je niet zo snel aan denkt, allemaal gericht op de perfecte bruiloft. Emma van Embrace laat je delen in haar vakkennis en ervaring met honderden bruiden. Elke week probeert ze één of twee praktische tips te geven die je kunnen helpen in de voorbereiding en planning van je bruiloft.

Hier zijn er een paar:

Wil jij kunnen dansen in je bruidsjurk? Punten om op te letten bij het uitzoeken van je trouwjurk: 



Welke bruidsjurk past het best bij jouw figuur? (video geillustreerd met verduidelijkende tekeningetjes) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...