dinsdag 18 september 2012

De 8 gaafste sluiers op een rijtje!

Ga jij een sluier dragen op je bruiloft? Wat voor sluier wordt het? Of ben je er nog niet uit over uit of je wel een type bent voor een sluier? Na dit filmpje ben je zeker wijzer.


Veel bruiden komen niet verder dan een lange of korte sluier, maar er is zoveel meer! Emma laat de 8 gaafste bruidssluiers zien: de hippe birdcage sluier, romantische mantilla's (spaanse sluier) en bohemiens, de extraverte pouf of bouffant, de meisjesachtige butterfly... Keus genoeg! 

De birdcage geeft je die gave fifties en sixties look, erg leuk in combinatie met een korte trouwjurk. Een pouf is voor de meer extraverte types: een wolk van tule die je lekker eigenwijs scheef op je hoofd kunt zetten. Bohemiens zijn superromantisch, net als mantilla's, dat komt door het prachtige spaanse kant langs de rand. Kijk gewoon het filmpje en kijk wat bij jou past. Let natuurlijk wel op dat de sluier bij je jurk past! Veel sluiers zijn er in verschillende tinten. Geen type voor een sluier? Er zijn ook prachtige haarsieraden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...