woensdag 26 september 2012

Carnival 426 heeft kleine zusjes!

Carnival 426
Wat moet er onder je trouwjurk? Een torselet is veel aangeraden lingerie. Maar elke jurk en voorál elk figuur  vraagt natuurlijk haar eigen specifieke benadering. De Carnival 426 is het meest verkochte torselet in Nederland. Carnival heeft in de afgelopen twee jaar een complete range gemaakt op basis van dit succesvolle torselet, met als meest recente uitbreiding het 306 korte torselet. Hier zijn per item de voordelen van het specifieke model.

Carnival 426 Torselet

Het 426 torselet is geschikt voor veel trouwjurken omdat het helemaal doorloopt tot over de heupen.
Eventuele vetjes worden gladgestreken en het torselet vormt een solide basis om de meest uitbundige trouwjurken op te laten steunen. Naadloos, dus onzichtbaar onder je bruidsjurk!
Carnival 306

Carnival 306 kort Torselet

Het 306 torselet is vrijwel gelijk aan de 426, maar dit torselet is net een fractie korter. Het valt tot over de bovenheup en dat maakt het geschikt voor jurken die vanuit de taille wijder uitlopen, de zogenaamde A-lijn. Hij is ook een stukje dieper uitgesneden tussen de borsten en lager uitgesneden in de rug. Dus geschikt voor trouwjurken met meer decoletté of een blotere rug.
Carnival 206

Carnival 206 bustier

Bustiers zijn handig omdat ze gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld een shaper (je weet wel: zo'n grote lelijke onderbroek, die afrekent met alle soorten hobbels en bobbels).
Het 206 bustier koppelt dat ook nog eens aan een naadloos ontwerp. 
Carnival 106
Carnival 126

Carnival 126 en 106 Strapless BH's

Wel een strapless jurk, maar niet zo'n grote zware? Dan is er niet zoveel basis nodig om de jurk op te laten steunen en kan je vaak wel toe met een strapless bh. Carnival laat je hier zelfs kiezen, want er zijn twee modellen 126 en de iets dieper uitgesneden 106.

Het allerbelangrijkst: De juiste maat


Laat je vooral goed adviseren. Het best is om een afspraak te maken om je goed op te laten meten, want het is écht belangrijk dat je lingerie de juiste maat heeft (en Nederlandse vrouwen schijnen niet echt goed te zijn in het kopen van goed passende lingerie). Wij zijn zelfs zo gespecialiseerd dat we lingerie voor je op maat kunnen maken en dat is erg handig bij moeilijke maten als 65G, 70F, 70E, 75E, 80E, 110F, allemaal cupmaten en omvangsmaten die je niet snel in een normale lingeriewinkel zult vinden.

Emma legt hieronder uit hoe dat bij Embrace gaat:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...