vrijdag 9 november 2012

Nagenieten van je bruiloft? De Day-after Party

Stap jij niet (meteen) in het vliegtuig op Honeymoon? Dan hebben we een leuk idee voor je! Laat je beste vrienden een nachtje overblijven en houd een day-after party! De ervaring is dat je helaas op je bruiloft weliswaar heel veel mensen spreekt, maar over het algemeen weinig uitgebreid. Bewaar dat gewoon lekker voor de dag erna! Je bruiloft is typisch zoiets waar je maanden intensief naar toeleeft, en dan Poef! Ineens is het over.

Met een day-after party kun je nog lekker even nagenieten met je meest dierbare gasten en heb je stiekem nog een dagje langer feest! Zorg voor een leuke locatie, een gezellige brunch of lunch met z'n allen en misschien nog wat leuke activiteiten (boottochtje of zo, als het maar heel relaxed is, want iedereen heeft natuurlijk behoorlijk gefeest). Koop zelf een leuk jurkje voor de gelegenheid zodat iedereen kan zien dat je de bruid bent.

Ben je getrouwd en heb je zelf ook zo'n day-after party gegeven of ben je zelf te gast geweest op zo'n feestje dan willen we je vragen om je ervaringen met ons te delen! We zijn erg benieuwd naar verschillende manieren om dit in te vullen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...