dinsdag 20 juli 2010

Trouwjurk Yolanthe niet van Maria Karin?

Maria Karin couture 2011
Het gonst van de geruchten. Tot dusver deed het verhaal de ronde dat de trouwjurk van Yolanthe door Maria Karin ontworpen en gemaakt zou zijn. Gisteren begonnen er ineens vage berichten op te duiken dat Mary Borsato (jawel, mama Borsato) er iets mee van doen zou hebben gehad. Sommige bronnen melden dat de jurk van Mary afkomstig zou zijn. Andere denken dat het ontwerp van Maria Karin was en dat zij de jurk niet af kon krijgen, zodat Borsato in moest springen. Nog vreemdere verhalen vertellen dat Yolanthe de trouwjurk door Mary heeft laten ontwerpen en maken. Dat laatste wil er bij ons niet in. Daarvoor lijkt Yolanthe's jurk teveel op het exemplaar hiernaast uit de couture collectie 2011 van Karin.

Het meest logische scenario dat wij kunnen bedenken is dit: Yolanthe betoont zich  in het gesprek met Maria Karin een oerhollandse deerne:
Ik wil graag deze, maar dan niet met al die rare bloemetjes hoor... nee, nee, dat vind ik veel te druk... Kunnen die rondjes niet wat groter?... Nee dat lijfje is veel te doorzichtig... etc, etc. Misschien dat Maria Karin daarna niet zo veel zin meer had om er mee door te gaan... Tja, maar zo'n trouwjurk moet er komen, koste wat het kost.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb vandaag de extra Grazia gekocht, wat kan ik zeggen... ik ben gewoon bovengemiddeld geïnteresseerd in alles wat met bruiloften te maken heeft. ;)

    Daarin zie je al haar 6 jurken, waarvan één van Addy vd Krommenacker, twee van Mary Borsato, van twee jurken kan ik niet terugvinden wie de ontwerper is en eentje die door haarzelf is ontworpen. En de jurk die door Yo zou zijn ontworpen is de jurk die we allemaal hebben kunnen bewonderen....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een hele mooie jurk van Maria Karin!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...