dinsdag 20 juli 2010

Stijlvolle honeymoon seks

Nederland is een online lingeriewinkel rijker en wat voor een! Jonge ondernemer Rebecca van der Wurff zag wat er in veel landen wél was, maar in Nederland niet: een stijlvolle webwinkel in erotische artikelen. De naam?

Internationaal gezien kun je haar webwinkel het best vergelijken met een lingerie label als Agent Provocateur. Wat ze absoluut niet wil zijn is een webshop in het genre pabo en dergelijke. Rebecca is begonnen vanuit een passie voor schoonheid en hoogwaardige kwaliteit en dat is wat ze voor haar klanten uitkiest uit het aanbod van leveranciers wereldwijd. Ze verkoopt alleen dingen waar ze zelf voor honderd procent achter staat.

Pleasurements hanteert vier P's als thema's: Please, Play, Party en Provocate. In het Nederlands: Behagen, Spelen, Feesten en Uitdagen. Deze vier thema's behelzen lingerie en accessoires in sferen van zoet en lief tot dominant en spannend. Rebecca was zo lief ons onderstaande campagne foto's te sturen om te gebruiken als illustraties bij dit artikel.

Wij zijn het met Rebecca eens dat dit een behoefte was waarin voorzien moest worden in Nederland. Ons advies: Ga lekker shoppen om jezelf en je aanstaande eens fijn te trakteren tijdens je honeymoon! Over honeymoons en bruiloften gesproken: Rebecca gaf ons een kleine scoop, want vanaf september zal er ook een Pleasurements lijn van bruidslingerie te vinden zijn in de webwinkel!


www.pleasurements.com
de gebruikte foto's zijn eigendom van Pleasurements.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...