dinsdag 6 oktober 2009

2010 trends: korte bruidsjurken

update: trends voor 2011

Dit artikeltje gaat over één specifieke bruidsmode trend voor 2010: de korte bruidsjurk. Korte bruidsjurken ogen jeugdig, fris en fun. Ze zijn ideaal voor de bruid die een wat informelere bruiloft in gedachten heeft. Er zijn gigantische voordelen zoals een zoom die niet smerig wordt.
Zolang je voorzichtige bent en niet met dingen over je trouwjurk knoeit, zou het kunnen dat je behoorlijk bespaart op een dure en heftige reinigingsbeurt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je struikelt over je lange rokken, geen kans dat je je opgepropt voelt, met een korte bruidsjurk ervaar je complete bewegingsvrijheid.

In 2010 zijn er verschillende soorten korte bruidsjurken. Je kunt gaan voor een marilyn monroe of grace kelly-achtige stijl, met enorme wolken tule of koket wijd uitwaaierende rokken of een wat meer op je lijf aansluitende stijl. De eerste variant is waarschijnlijk aan te raden als je nog in je 'twenties' bent, de tweede stijl kan ook prima als je al een tijdje bent blijven steken op 29 jaar - als je begrijpt wat ik bedoel. Zelfs voor een tweede huwelijk kan zo'n bruidsjurk een leuk idee zijn. Hieronder zijn foto's van beide soorten kort bruidsjurken.

foto's van boven naar onder: Novia d'Art en Jesus Peiro


1 opmerking:

  1. Een prachtig bruidskleed stijlvol en grote klasse.Dat is wat ik zoek !!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...