maandag 14 september 2009

Lingerie tips voor niet(-meer)-bruiden

We schrijven wel vaker voor vrouwen die zelf geen bruid zijn, met name omdat iedereen ook wel eens te gast is op een bruiloft of een belangrijke rol vervult bij een huwelijk met alle kledingeisen en -wensen die daar bij horen. Dit artikel is bedoeld voor elke vrouw en heeft nagenoeg niets van doen met bruiden of bruiloften.

Bruidslingerie als 'gewone' lingerie.

Bruidslingerie is een variant op gewone lingerie waaraan buitengewone kwaliteitseisen gesteld worden. Bruid in Stijl bedacht daarom: waarom zou je in het dagelijks leven geen bruidslingerie dragen? Het is solide maar sierlijke lingerie en het is heus niet alleen verkrijgbaar in wit. Wit is overigens ook niet slecht, want dat houdt in dat het ook gemakkelijk in bijna elke denkbare kleur te verven is. Bruidslingerie is heel geschikt voor onder delicate stofjes of strakzittende kleding.

Shapers en casual kleding

Er zijn verschillende varianten shapers. Je hebt tube dresses, bodies en broekjes. Ook deze kunnen handig zijn onder casual kleding. Een MP-35 van Poirier is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor onder skinny jeans of een kokerrok. Zo heb je geen last van bobbels of 'tekening'. Voor jersey jurkjes kan het fijn zijn om een body te dragen. Voordeel is dat ze van hoogwaardige materialen en weefsels zijn gemaakt en lang meegaan (langer dan de iets goedkopere alternatieven van de grote confectieketens).

Goede kousen

Als er één dag is waarop je geen ladder in je kousen wilt hebben dan is het wel je bruiloft. Er zijn voor bruiden dan ook heel veel soorten kousen beschikbaar, zowel in hold-up (met jarretels) of stay-up (met siliconen anti-slip) variant. Kousen zijn er voor elke huidteint en voor hun dikte erg sterk.

Advies

Het voordeel van bruidslingerie kopen is dat het verkocht wordt in (bruids)speciaalzaken. Medewerksters van een goede bruidszaak kunnen je als geen ander helpen met de keuze van de beste lingerie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...