zaterdag 22 maart 2008

Dames Handschoenen: Roeckl

Mogelijk heb je ze al eens gespot in de Elle, Vogue, Cosmopolitan, Burda, etc.: De handschoenen van Roeckl. Ook celebraties als Paris Hilton, Nina Ruge en Heidi Klum zijn betrapt met hun vingers in Roeckl handschoenen en in de preview stills van 'Sex and the city - the Movie' hebben wij om de vingers van Carrie ook een paar handschoenen gezien die verdacht veel lijken op een bepaald modelletje van Roeckl.

Handschoenen kunnen een vrouw een sexy en krachtige uitstraling geven. Ze stralen vooral elegantie uit, een van de best gewaardeerde vrouwelijke eigenschappen. Niet voor niets worden ze vaak gedragen bij 'white tie' of 'black tie'. Ook bij cocktail zie je vaak leuke handschoentjes gedragen worden en elke zichzelf respecterende bruidsaccessoire fabrikant heeft ze in zijn assortiment.

Satijn is het meest voorkomende materiaal, maar kan nogal ordinair overkomen. Leer is een klasse appart. Voor handschoenen zijn zeer zachte en soepele leersoorten nodig, zoals nappa en schaapsleer. De Handschoenen van Roeckl zijn vaak van Ethiopisch Haarschaap (een geitachtig schaap) die op grote hoogte leven. Dit is één van de zachtst mogelijke leersoorten.

Door handschoenen te dragen kun je een leuke 'edge' of 'twist' aan je uitstraling geven, mits je ze met flair draagt natuurlijk. Vergeet bijvoorbeeld bij het handen schudden niet je handschoenen uit te doen (dat is etiquette); ook al zitten ze nog zo lekker...

meer handschoenen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...