zaterdag 2 februari 2008

Schoenen


Niet iedereen kan op hoge hakken lopen en niet iedereen heeft even mooie voeten. En ja, op je bruiloft sta je wel ongeveer de hele dag op je voeten. Toch is dat onzes inziens allemaal geen excuus voor lelijke schoenen. Bruidsland is er vol mee; lelijke schoenen. Je moet ook niet denken dat ze toch helemaal schuil gaan onder die enorme jurk van je, dat is namelijk een complete misvatting. Bekijk een willekeurige trouwreportage en tel voor de grap eens op hoeveel foto's toch de schoenen zichtbaar zijn. Jouw outfit op je grote dag is gewoon niet compleet zonder mooie schoenen. We zullen hieronder wat voorbeeldjes geven van lompe, lelijke schoenen, verstoken van elke elegantie van niet nader te noemen merken. Maar om niet in mineur te eindigen hebben we voor jou uit alle modder een paar echte juweeltjes opgediept.

De lelijke eendjes:
Deze schoenen vinden wij lelijk omdat ze rechttoe rechtaan zijn. Als je kijkt naar de bruidsjurken, dan vindt je daar de prachtigste designs, terwijl de schoenen vaak simpel en lomp zijn. De ontwerper van deze schoenen is zijn schaatsmallen al een paar jaar kwijt of lijdt aan een fobie voor spanningen tussen convex en concaaf. Met deze gedrochtjes zouden wij niet dood gevonden willen worden*.

Dan nu de zwanen:

Ava

Cavalli

Di KuzaMax AzriaDsquared


FitzwellIrregular Choice
Marc JacobsStuart Weizman


* het blijft een kwestie van smaak...

2 opmerkingen:

  1. Het blijft inderdaad een kwestie van smaak, want die vier die jij "lelijke eendjes" noemt, vind ik wel gepaster voor een bruiloft dan jouw "zwanen". Er zitten bij de zwanen zelfs een aantal bij die ik ronduit ordinair zou noemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik deel da mening van de auteur dat 'traditionele' bruidsschoenen geen eer doen aan al dat moois dat is te vinden in de bruidsmode. Het zijn vaak het odenrgeschoven kindje, vaak letterlijk ondergeschoven onder de jurk. ZONDE!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...