woensdag 3 april 2013

Zonnebank? NEE!!!

Bleek of bruin?
Dat de zonnebank de kans op huidkanker en pigmentvlekken vergroot weten we inmiddels wel, maar er is nog een goede reden om niet onder de zonnebank te gaan liggen of te gaan liggen bakken op het strand. Je huid veroudert daardoor veel sneller en wordt stug en dof. Dit komt omdat je huid verhoornt


Eelt

Verhoorning ken je vast wel in de vorm van de eelt onder je voeten. Het treedt dus ook op onder invloed van UV-licht en het zichtbaar als een doffe bovenlaag op je huid. Een doffe huid is natuurlijk niet mooi. Op termijn leidt overmatige blootstelling aan UV-licht in veel gevallen zelfs tot de verhoorningsstoornis actinische keratose, een soort hoornige knobbels. Het komt vaak voor bij mensen boven de 40, maar er zijn aanwijzingen dat dit bij steeds jongere mensen zich manifesteert, mogelijk door onze cultuur van 'zonaanbidding' (steeds meer vakantie; wintersport, zonvakanties). Dus als je later in het bejaardentehuis nog de show wilt stelen, dan kun je nu maar beter kalm aan doen met zonnen.

Huidverzorging voor een stralende bruid / huid


Als je een stralende bruid wilt zijn en iets wil doen aan je huid voor je trouwdag, dan is het beste advies wat we kunen geven om een goede schoonheidsspecialiste op te zoeken en een behandelplan af te spreken in de aanloop naar je trouwdag. De schoonheidsspecialiste kan je op weg helpen om je huid goed te verzorgen, zodat die fris en stralend wordt en niet bruin en dof. Geloof mij: bruiner is niet altijd mooier. Daarbij:

Bleek is het nieuwe bruin! 


Bekijk hieronder een filmpje over wat je wél kunt doen om je huid in topconditie te krijgen voor je bruiloft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...