dinsdag 16 oktober 2012

Mooi zijn voor je in je bruidsjurk stapt?

Een goede tip die we kregen van fotografe Indra Simons: Trek iets leuks aan als je bruidsjurk nog op de hanger hangt. Vaak loopt de fotograaf al de eerste plaatjes te schieten als iedereen nog bij de kapper of in de make-up zit. Het levert vaak heel leuke plaatjes op, maar zorg wel dat het opgeruimd is en dat jij er zelf leuk uitziet!

Ook een goeie tip: draag 's ochtends geen bh als je een strapless trouwjurk hebt, want die strepen blijven wel even in je vel staan!

Check onderstaand filmpje voor een paar goede ideeën voor de ochtend van je bruiloft!

vrijdag 12 oktober 2012

Welke bruidsjurk past bij mij?


Weet jij ook niet welk model bruidsjurk nu het beste past bij jouw figuur en heb je wel van alles op internet gelezen,  maar word je daar eigenlijk niet wijzer van? Bijvoorbeeld omdat bij alle voorbeelden alleen maar een mooie foto staat van een mooi model in een mooie jurk maar juist niet laat zien hoe het model nu gaat passen bij jouw figuur? Of er wel een leuk verhaaltje getypt is maar je gewoon niet kunt zien hoe een bepaalde trouwjurk en een bepaald figuurtype samengaan? Daarom hebben wij een filmpje gemaakt. We laten zien aan de hand van de vijf meest voorkomende figuurtypes welk type japon nu het best past bij jouw figuur.


Hoe hebben we dat gedaan? Hilbrand is aan het werk gegaan en hij heeft tekeningen gemaakt van de meest voorkomende figuurtypes en daaroverheen voorbeelden van bruidsjurken getekend zodat je precies kan zien wat welk model trouwjurk doet voor jouw figuur. Er zijn natuurlijk veel meer suggesties mogelijk, maar dan zou je echt een keer bij ons moeten komen om jurken te passen. Dan kunnen we echt goed kijken wat jouw figuur voor een bruidsjurk nodig heeft!

Houd je van lezen? De inhoud van het filmpje hebben we hieronder uitgewerkt tot een uitgebreid blogartikel.


woensdag 10 oktober 2012

Jesus Peiro 2013: De mooiste bruidsjurken uit de collectie!

Jesus Peiro maakt de mooiste bruidsjurken van dit moment, maar wij zochten voor jou uit de nieuwe 'Soiree' collectie de allermooiste! Bekijk al deze prachtige foto's van de bruidsjurken uit de 2013 collectie en geniet van het ouderwetse vakmanschap en de super exquise textielsoorten die de bruidsjurken van Jesus Peiro van alle andere onderscheiden.


vrijdag 5 oktober 2012

Trouwjurk stijl: Griekse godinnenjurken

Griekse Godin Athena
Trouwjurken in Griekse stijl, wij noemen ze ook wel Griekse godinnenjurken. De juiste mode-benaming voor dit type model  is 'empire lijn', wat betekent dat het accent van de trouwjurk onder de boezem ligt en dat de jurk van daaruit wijd uitloopt. Dit soort bruidsjurken is vrijwel zonder uitzondering uitgevoerd in soepele stoffen met een mooie valling. Sinds 2010 is het een aanhoudende trend in de bruidsmode. Ook in 2013 zijn er weer prachtige 'Griekse Godinnenjurken' in onze collectie bijgekomen.

Trouwjurken in Griekse Stijl van Jesus Peiro


De Trouwjurk van Marianne Timmer

Marianne Timmer is getrouwd met haar Henk. Goede foto's zijn er ook al, in tegenstelling tot Anne Hathaway, die veel eerder trouwde, maar van wiens bruidsjurk nog steeds geen goede foto's zijn.
Marianne's jurk is gemaakt door Addy van den Krommenacker. Wij vonden het niet zo'n succes omdat haar figuur door de veelheid van ruches en friemels niet echt uit de verf komt, en zij heeft - sportvrouw die ze is - toch een mooi figuurtje. Als ontwerper moet je dat toch herkennen en uitbuiten. Natuurlijk kan ze, omdat ze slank is, een jurk met wat volume goed hebben, maar wanneer je overal evenveel volume toevoegt verstop je de bruid met zo'n jurk. Gemiste kans, denken wij. Wat denken jullie?

Marianne Timmer in bruidsjurk (ANP via AD.nl)

Bekijk hieronder een filmpje:


Schets trouwjurk Anne Hathaway

Anne Hathaway is getrouwd met Adam Schulman. Echt duidelijke foto's zijn er nog niet, maar wel een ontwerpschets van Valentino Garavani, beter bekend onder zijn merknaam 'Valentino'. En schetsen, daar zijn wij dol op! Het opvallendst aan de bruidsjurk is de handgeverfde roze ombré ( kleurverloop door bijvoorbeeld dip 'n dye) in de vele lagen tule. Als kenner mag ik wel zeggen dat Valentino echt mooi kan schetsen. Enjoy!
Schets trouwjurk Anne Hathaway

donderdag 4 oktober 2012

Wat voor bruidsmake-up wil jij?

Wat voor bruidsmake-up wil je? Vanaf het moment dat je je bruidsjurk hebt uitgekozen gaat deze vraag een rol spelen. Er zijn verschillende benaderingen, die we met youtube-filmpjes voor je in beeld hebben gebracht.

Naturel bruidsmake-up: je mooiste zelf

Het meest zie je toch wel een naturel make-up en waarom niet? Een goede naturel make-up laat je natuurlijke schoonheid het best uitkomen en op je bruiloft wil je natuurlijk je mooiste zelf laten zien! Het belangrijkste voordeel van een naturel bruidsmake-up is waarschijnlijk wel dat het bij elke bruidsjurk past.

Bruidsmake-up bij je bruidsjurk: pastels

Je kunt er ook voor kiezen om je make-up aan te passen, bijvoorbeeld aan je bruidsjurk. In 2013 is bijvoorbeeld een belangrijke trend de pastel bruidsjurk. Bij zo'n mooie zachtroze, zachtgele of zachtgroene bruidsjurk is het wel heel leuk om ook pastelkleuren in je bruidsmake-up te gebruiken!

Sexy met smokey eyes

Ook leuk is bijvoorbeeld een make-up met smokey eyes. Deze klassieker ziet er lekker sexy uit en je zou ook kunnen overwegen om je naturel make-up aan te passen voor 's avonds met smokey eyes. Wij vinden het in ieder geval een hele gave avondmake-up bijvoorbeeld voor je feest. Emma laat zien hoe je een naturel make-up eenvoudig verandert in een bruidsmake-up met smokey eyes met extra oogschaduw, een paar kunstwimpers en wat extra aanzet op de lippen en wangen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...