donderdag 4 oktober 2012

Wat voor bruidsmake-up wil jij?

Wat voor bruidsmake-up wil je? Vanaf het moment dat je je bruidsjurk hebt uitgekozen gaat deze vraag een rol spelen. Er zijn verschillende benaderingen, die we met youtube-filmpjes voor je in beeld hebben gebracht.

Naturel bruidsmake-up: je mooiste zelf

Het meest zie je toch wel een naturel make-up en waarom niet? Een goede naturel make-up laat je natuurlijke schoonheid het best uitkomen en op je bruiloft wil je natuurlijk je mooiste zelf laten zien! Het belangrijkste voordeel van een naturel bruidsmake-up is waarschijnlijk wel dat het bij elke bruidsjurk past.

Bruidsmake-up bij je bruidsjurk: pastels

Je kunt er ook voor kiezen om je make-up aan te passen, bijvoorbeeld aan je bruidsjurk. In 2013 is bijvoorbeeld een belangrijke trend de pastel bruidsjurk. Bij zo'n mooie zachtroze, zachtgele of zachtgroene bruidsjurk is het wel heel leuk om ook pastelkleuren in je bruidsmake-up te gebruiken!

Sexy met smokey eyes

Ook leuk is bijvoorbeeld een make-up met smokey eyes. Deze klassieker ziet er lekker sexy uit en je zou ook kunnen overwegen om je naturel make-up aan te passen voor 's avonds met smokey eyes. Wij vinden het in ieder geval een hele gave avondmake-up bijvoorbeeld voor je feest. Emma laat zien hoe je een naturel make-up eenvoudig verandert in een bruidsmake-up met smokey eyes met extra oogschaduw, een paar kunstwimpers en wat extra aanzet op de lippen en wangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...