donderdag 29 maart 2012

Trouwjurk en bruidsschoenen matchen. Hoe doe je dat?

Wit is niet zonder meer wit. Je bruidsjurk is waarschijnlijk ivoor of off white, maar waarschijnlijk niet puur wit. Je kunt dus niet zo maar 'witte' schoenen combineren met je bruidsjurk. Emma van Embrace (die van het bruidschoenen verven filmpje) laat in een filmpje zien hoe je het best je schoenen met je trouwjurk kunt matchen. Bekijk ook haar videokanaal voor meer handige tips.

woensdag 28 maart 2012

D66 vindt huwelijk ouderwets tijdverdrijf

In Nederland is er al vanaf 1879 een wet die het mogelijk maakt voor de burgers om gratis te trouwen. Tijd dat daar een einde aan komt volgens D66, want je wil toch 'als brave belastingbetaler' niet betalen voor het huwelijk van je buurman, die dat best kan betalen?

Wat een naar wereldbeeld hebben ze daar bij D66. Een huwelijk reduceren tot een financiële kwestie. D66 zou veel consistenter zijn als ze zouden zeggen: trouwen is een luxe, als je daar te arm voor bent dan trouw je maar niet. Dat vinden ze stiekem ook, maar dat durven ze niet te zeggen.

Het lijkt mij dat het huwelijk één van de basisingrediënten is van een stabiele samenleving. Behalve dat de gedachte dat twee mensen elkaar trouw durven beloven heel mooi is heeft het huwelijk ook gewoon keihard nut. Als samenleving mag jebest wat centjes zetten achter dingen die je belangrijk vindt. En het huwelijk zou één van die dingen moeten zijn, want het is nog steeds de meest succesvolle manier voor een stabiel gezin. En over dat het goed is dat kinderen in een stabiel gezin geboren worden kunnen we het allemaal wel eens zijn. Wat goed is voor het individu is in dit geval ook goed voor de maatschappij!

vrijdag 9 maart 2012

Addy van den Krommenacker for Steps?

Steps staat bekend om zijn goedkope jurkjes en het feit dat iedereen in hetzelfde jurkje loopt. Ik kijk voor deze blog natuurlijk heel veel bruidsreportages en voor mij is het inmiddels een sport om de Steps jurkjes eruit te pikken. Sommige van de jurkjes zie je in tientallen reportages terug. Dat is wat ik niet snap aan het samenwerkingsverhaal van Addy for Steps. Een 'echte Addy' bij de Steps? "De modeketen die het dichtst bij mijn concept kwam..." (video). Addy, jouw concept was toch couture? Jurken waar iedereen van droomt en die een happy few zich kunnen veroorloven? En nu ga je jurkjes en masse in het verre Oosten laten maken? En een trouwjurk? What were you thinking?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...