vrijdag 2 juli 2010

Ugo Zaldi: Silky Sexiness

Het is weer eens tijd om een nieuw merk te presenteren waar we laaiend enthousiast over zijn: Ugo Zaldi. Ugo Zaldi maakt al een tijdje prachtige galajurken en cocktailjurken van zijde, maar in 2009 zijn ze begonnen met het ontwerpen van een bruidscollectie voor 2010. De grondgedachte achter het merk Ugo Zaldi is  affordable luxury', wat zoveel betekent als betaalbare luxe. Dat statement maken ze zeker waar, want in een prijsbereik tussen de 800 en 1500 euro maken zij bruidsjurken die helemaal van zijde gemaakt zijn. Ugo Zaldi bruidsjurken zijn zelfs gevoerd met zijde.

De leuke tekeningen zijn van de hand van Natalia Dubuis, die in 2005 overstapte van Emile Ungaro om Art Director voor Ugo Zaldi te worden.Haar komst was een aanwinst, want ze nam veel ervaring mee van het werken in de haute couture. Centraal staat bij Ugo Zaldi het lichaam van de vrouw die de creaties draagt. Zij wil er mooi uitzien en zich mooi voelen. Wij zien Ugo Zaldi als een frisse wind in het landschap van de Nederlandse Bruidsmode. Het mag allemaal wel wat vlotter en losser endat is precies wat Ugo Zaldi doet. Het is een modieus, sexy enbuitengewoon verfijnd merk dat ook menig Hollandaise zal weten te bekoren en te flatteren.

De collectie bestaat voor een ongewoon groot (vergeleken met andere bruidsmode merken) deel uit korte bruidsjurken. Zoals gezegd is alles gemaakt van 100% zijde in uiteenlopende weefsels als crêpe chiffon,
satijn, mousselines, dupions en mikado's. De zijde maakt de jurken heel draagbaar en uitermate geschikt voor een bruiloft op het strand of in een tropisch oord.

Bronnen: www.embracemode.nl en www.ugozaldi.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...