donderdag 14 april 2011

Nieuw: Fascinators en haarsieraden van Poirier

Het assortiment dat specialist in bruidslingerie Poirier biedt wordt steeds groter. Niet alleen is de collectie onlangs uitgebreid met een keur aan nieuwe hipsters en strings, Poirier heeft ook haarsieraden aan de collectie toegevoegd, zoals sieraden op kammen, spelden of curlies. Net als de bridal blinx (swarovski kristallen of parels die je in je haar kan rijgen) zijn de haarsieraden uitgevoerd met swarovski onderdelen en mooie stoffen zoals kant, organza en tule. Veren zijn ook een nieuwe trend, niet alleen in jurken, jasjes en capes maar ook voor in je haar! Deze fascinators (frivole haardecoraties) zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, dus in combinatie met een leuk cocktailjurkje ook leuk voor moeder van de bruid, bruidsmeisjes en bruiloftsgasten! 

woensdag 13 april 2011

Lelieblank

Wat een prachtig plaatje. Dit moest ik even delen met jullie!
foto: Ashley Brokop

maandag 11 april 2011

'Het getrouwde leven' mooi in beeld

vrijdag 8 april 2011

Trouwceremonies van de Wereld

Froot is een website die de smakelijkste digitale hapjes voor je verzamelt. Vandaag hebben ze een leuke fotoserie: 'Trouwceremonies van de Wereld'. Bekijk 'm hier.



vrijdag 1 april 2011

Zomer volgens Etxart & Panno

Felle kleurtjes zijn weer in! Naast de poeder tinten trend die vorig jaar begon is er nu ook weer plaats voor kleurige outfits in het modebeeld. In de zomercollectie 2011 van Etxart & Panno kun je dat ook weer zien: helder rood en blauw en weer prachtige kleurrijke prints en dat - zoals we gewend zijn - in luxe, organische stoffen. Combineer dat met het feit dat het steeds meer 'in' wordt om weer ouderwets uit te pakken (het calvinistische 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' is niet meer van deze tijd!) met je outfit als je te gast bent op een bruiloft en we kunnen deze zomer vele fleurige bruiloften tegemoet zien! Het kan niet ontkend worden dat mooie en vrolijke kleding een positief effect heeft op de algehele feestvreugde.






foto's: Embracemode
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...