woensdag 14 september 2011

Nooit meer schuiven in je schoenen

Als je een liefhebster bent van hoge hakken en mooie schoenen dan komt het volgende je vast bekend voorl. Je voeten zijn niet altijd even maatvast en 's ochtends ga je gemakkelijker in je schoenen dan 's avonds. Dan is er nog het verschijnsel dat bepaalde pumps alleen met kousen lekker zitten en andere juist zonder. Als je rondstapt op zo'n 9 centimeter, dan is het voetbed van je schoen een behoorlijke helling en als het niet meezit meer een soort glijbaan. Dat zorgt er weer voor dat je tenen extra veel druk te verduren krijgen en je achter uit je schoen schiet. Niet dat je schoenen te groot zijn, maar je voeten hebben te weinig grip in de schoen. Dat kan verholpen worden.

De firma Wolford, je weet wel: die van de mooie panties, kousen en dessous, die hebben een foefje bedacht. Zelf vind ik het de uitvinding van de eeuw: Wolford 'stop slipping'. Het zijn kleine strips van siliconen, die je kunt blijven hergebruiken. Die zorgen ervoor dat je voet in de schoen op z'n plek blijft, met kousen of zonder. Ik heb ze zelf standaard in mijn handtas zitten en ga niet meer zonder de deur uit.

2 manieren om de strip neer te leggen: achterin om te voorkomen dat je uit je schoen schiet of voorin om glijden tegen te gaan.

Wolford 'stop slipping' is te koop bij Embrace. Een setje kost € 9,95 en kan per briefpost verstuurd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...