dinsdag 18 januari 2011

Penrose designer bruidsschoenen 2011

In het artikeltje over 2011 bruidsmode trends schreef ik al iets over schoenen. Bruidsschoenen verschillen namelijk helemaal niet meer zo van 'gewone' schoenen. In het verleden ben ik op deze weblog wel tekeer gegaan tegen alle lelijkheid die er is als het om bruidsschoenen gaat, maar het tij begint te keren. Feit is dat er nu stukken mooiere bruidsschoenen te koop zijn dan 3 jaar geleden, toen ik begon met bloggen.

Ons advies indertijd was om gewoon mooie designer schoenen te kopen in plaats van de toenmalige bruidsschoenen, dat is raad die ik nog steeds zou geven, maar niet meer uit bittere noodzaak. Het is natuurlijk gewoon goed om wat verder te kijken, alvorens je een paar (bruids)schoenen te laten aansmeren.

Je wilt met je bruidsschoenen toch geen stap achteruit doen ten opzichte van je dagelijkse schoenencollectie?
Ze zijn er nog steeds wel, de lelijke bruidsschoenen, maar er is groei. Zelfs collecties als die van Elsa coloured shoes, om maar een voorbeeld te noemen, hebben iets gewonnen aan verfijning,  maar het kan en moet nog steeds mooier dan dat. Je wilt met je bruidsschoenen toch geen stap achteruit doen ten opzichte van je dagelijkse schoenencollectie? Ter illustratie heb ik hieronder een aantal schoenen neergezet van de Italiaanse firma Penrose, uit Bologna (traditioneel een schoenenstad) en misschien heb je ook de leuke laarsjes van Delphine Manivet voorbij zien komen een paar posts terug.

4 opmerkingen:

 1. Altijd weer een leuk onderwerp de bruidsschoenen. Alleen jammer dat toch 99% procent van de bruiden voor wit gaat. En gekleurde bruidsschoenen zijn oh zo mooi onder een witte jurk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Jille

  Grappig dat je dat zegt. De penrose schoenen kun je in verschillende kleuren leer krijgen. De hakken kunnen bijvoorbeeld ook in verschillende tinten goud en zilver. Dat ziet er echt super uit!

  -x-

  Bruid in Stijl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blogpost, heel informatief! Ik kijk uit naar de volgende.

  Schoenen Timmers

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Penrose heeft inmiddels de 2012 collectie op hun site staan:

   www.penrose.it

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...