vrijdag 15 januari 2010

Abrazi - speciaal voor jou!

Abrazi presenteert de collectie voor 2010 met nieuwe parels en kleuren!

Kissing your hand may make you feel very very good but a diamond and sapphire bracelet lasts forever,
zo schreef Anita Loos, een amerikaanse screenwriter en schrijfster van romans. Diamanten en saffieren zijn helaas voorbehouden aan 'the rich and famous', maar vandaag de dag hebben we Swarovski, halleluja. Hetzelfde geld voor parels: vroeger moest je er diep voor duiken, tegenwoordig is het antwoord eveneens: Swarovski.

De firma Swarovski maakt namelijk prachtig geslepen kristallen met speciale coatings die net zo helder glinsteren als diamant of saffier. Parels maken ze ook, met een heel bijzondere afwerking. Hoewel deze parels niet uit oesters komen zijn ze wel bestand tegen zweet, parfum en krassen!

Prachtige ingrediënten dus voor sieraden. Abrazi weet daaraan die 'touch' van creativiteit en finesse aan toe te voegen die een sieraad perfect maken. Abrazi sieraden worden in Nederland gemaakt en kunnen eventueel naar wens worden samengesteld uit de individuele onderdelen.
De 2010 collectie is groter dan ooit tevoren. Er zijn maar liefst drie nieuwe groottes waarin de parels verkrijgbaar zijn: 10, 12 en 14 mm. Dit is helemaal in aansluiting met de trend die deze winter door Dior werd gezet. Ook is er een nieuwe kleur geïntroduceerd, met name heel interessant voor de bruidsmode: Platinum. Van Abrazi vernomen we dat er nog heel veel mooie dingen in het vat zitten; iets met een speciale BN'er en nieuwe slijpvormen voor kristallen. Bruid in Stijl vertelt je er het eerst over en ook nu zijn we trots als eerste de nieuwe visual van Abrazi te mogen laten zien:meer info: www.abrazi.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...