maandag 22 september 2008

Love & Marriage Beurs Utrecht

In Utrecht was gisteren de eerste Love & Marriage Beurs van het seizoen. Tussen de horden 50+ers en kamasutra figuren vonden ook honderden bruiden hun weg naar de Jaarbeurs in Utrecht. Bruid in Stijl was ook van de partij.

In de eerste instantie oogde de beursvloer wat klein, namelijk maar één hal achter in de jaarbeurs. Deze hal was echter bomvol met limousines, grafische bedrijfjes, fotografen en niet te vergeten: bruidsmode. De belangrijkste aanwezigen waren Roka (herenkostuums), Amiga, Sposa Bella, Taft & Tule en de bruidshuizen Elly en Diane.

Oogde de beursvloer wat klein, de modeshow deed dat absoluut niet. Er werd een geweldige, spetterende show neergezet met leuke muziek, prachtige choreografie, schitterende modellen en oogverblindende trouwjurken.

Al dit moois werkte danig op de gemoederen waarop de stands overspoeld werden met bruiden, de ogen gloeiend van pure lust, die hun aangekruiste bruidsjurken uit de show wel van dichtbij wilden zien. Kortom: in een uur tijd heb je meer moois gezien dan je kunt verwerken en de Love & Marriage beurs is wel iets om in je agenda te zetten als je in 2009 gaat trouwen.

Voor de dichtstbijzijnde Love & Marriage Beurs en meer nuttige informatie kun je terecht via de banner hieronder.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...