vrijdag 6 juni 2008

Bridezilla?

Je kent ze vast wel, de films en series waarin één van de hoofdrolspeelsters gaat trouwen. Voorbeelden zijn 'Sex and the city', '27 dresses', de rest kun je er zelf zo bij bedenken. De spanning verandert ze in monsters waar geen land meer mee te bezeilen is. Dit syndroom heet Bridezilla en het heeft zelfs al een eigen wikipedia pagina. Ik citeer:

Bridezilla (a portmanteau of bride and Godzilla) is a generic term used to describe a difficult, unpleasant, perfectionist bride who leaves aggravated family, friends and bridal vendors in her wake. A bridezilla is obsessed with her wedding as her perfect day and will disregard the feelings of the family, bridesmaids and even her groom in her quest for the perfect wedding.

bron: Wikipedia

Is er echt geen ontkomen aan dit verworven situationele narcisme? Bruid in Stijl denkt van niet. Onze ervaring is dat Nederlandse bruiden veel te nuchter zijn om zo door te slaan. Het is gewoon ook erg belangrijk dat alles goed geregeld is op je bruiloft. De meeste mensen in de bruidsbranche weten dat en staan open voor je eisen en wensen. Bruidsmode is ook mode, dus er ligt altijd wel iets nieuws in het verschiet en het is de taak van magazines en bruidswinkels om dat bij de bruid te brengen en te presenteren. Als Bruid hoef je niet bang te zijn dat je lastig bent. Je hebt te maken met professionals, die zijn wel wat gewend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...