maandag 12 mei 2008

Trash your dress - bruidsfoto's

Je moet er niet aan denken, waarschijnlijk. De jurk waar je net meer dan 1000 euro voor betaald hebt...

Dit is een tip voor de wat avontuurlijker bruid. Het concept heet 'trash the dress', wat je zou kunnen vertalen als 'sloop je jurk'. Ik zou het ook niet doen op de grote dag zelf, maar trek er een dagje voor uit vlak na je trouwen. Gegarandeerd fun en het kan heel artistieke foto's opleveren met een pittig scherp kantje! Honderden fotografen omarmen dit idee, wat begonnen is als anti-bruidsfoto's, een tegenreactie tegen de zoete, romantische en gekunstelde bruidsreportages.
Je vernield misschien je jurk, maar je creëert een herinnering!
Je hoeft je bruidsjurk natuurlijk niet tot in het onherstelbare af te breken en je zult er nog van staan te kijken wat een goede bruidsstomerij voor elkaar kan krijgen. Misschien is het zelfs een idee om eerst even zo'n stomerij te bellen om te kijken hoe ver je kunt gaan. Als je je trouwjurk graag heel wilt houden dan. Als je jurk compleet expendable is, kun je zonder reserve het avontuur tegemoet gaan. Kijk via de link naar een website met een aantal reportages van bruiden met lef. Wat dacht je van een heftige vrijpartij aan zee midden in de vloedlijn of een reportage met smerige machines of oude fabriekshallen. Dit soort ambiances geven een mooi extreem contrast en je kunt je eens lekker uitleven in de mooiste jurk die je ooit gedragen hebt en zult dragen. Wie zegt dat trouwen braaf of burgerlijk is?1 opmerking:

  1. Het is zeker een idee, ja, maar ik geloof niet dat ik dat aan zou durven! Ik kwam laatst wel een artikel tegen waarbij de vrouw een paar dagen voor de bruiloft verlaten werd door haar aanstaande, en ze besloot met haar vriendinnen d'r jurk totaaaal te vernielen. De foto's zijn inderdaad leuk geworden en ik vind het meisje ontzettend stoer!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...