vrijdag 29 februari 2008

Designer spotlight: Maggie Sottero en Sottero & Midgley

Maggie Sottero mag zich in het feit verheugen dat ze een van de meest populaire en veelgeroemde bruidsmerken is van dit moment. En niet zonder reden. De Maggie Sottero ontwerpen hebben internationaal talloze prijzen behaald zoals zes debi awards, negen desert rose awards, twee diva awards, drie dallas rose awards, the UK bridal buyers award, and wedding idea's best dress designer award.

De Maggie Sottero jurken hebben met name roem verworven met hun comfortabele pasvorm. Dit vinden wij niet heel raar, aangezien het grootste gedeelte van de Sottero jurken gemaakt wordt met vetersluiting op de rug. Zo'n vetersluiting geeft enige speelruimte ten opzichte van je figuur en zorgt ervoor dat je taille goed benadrukt kan worden. En een mooie taille, weten wij allemaal, is één van de meest gewaardeerde vrouwelijke lichaamskenmerken. Niet lang geleden hebbe ze een tweede lijn uitgebracht: Sottero & Midgley.
Zoals ze zelf zeggen: japonnen van onberispelijke kwaliteit in couture stijl, tegen een scherpe prijs. De collectie maakt gebruik van luxueuze zijdes, gekreukte metallic organzas, elegante tule en exquisiete kantsoorten, om bruiden die iets meer couture zoeken te voorzien.

Beide collecties zijn te bewonderen via respectievelijk www.maggiesottero.com en www.sotteroandmidgley.com


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...