maandag 28 maart 2011

Sylvana Simons presenteert Beauty Award in Etxart & Panno

Sylvana Simons presenteerde afgelopen weekend de uitreiking van de Beauty Award 2011 in een prachtig cocktailjurkje met veren van Etxart & Panno. De presentatrice, onder andere bekend van jobs als VeeJay bij TMF en de televisieshow Dancing with the Stars droeg de 'Plumas' van het Spaanse label Etxart & Panno. Leuke outfits waren er tijdens de uitreiking weinig te vinden (zo typerend voor Nederland) met uitzondering van Jolanda Roekevisch, één van de genomineerden (helaas heeft ze niet gewonnen). Zij droeg een speciaal voor haar gemaakte avondjurk met tailleriem van paarse zijde.
Sylvana Simons met haar Etxart & Panno 'Plumas'

De gave galajurk van Jolanda Roekevisch (midden)

woensdag 9 maart 2011

Honeymoon koffer: Pleasurements bruidslingerie

Hier is weer een tipje voor het inpakken van de honeymoonkoffers! Pleasurements, een webwinkel waar we al eens eerder over schreven, heeft nu ook een collectie met bruidslingerie! En nee, dit is geen lingerie voor de hele dag onder je jurk, dit is lingerie waarvoor je even in een onbewaakt ogenblik moet omkleden vlak voordat jullie in bed belanden.
"Honey, I need a moment to slip into something more comfortable"
Dus even ongemerkt het stevige bustier en de grote corrigerende onderbroek verruilen voor wat anders. Met wat je verder in de collectie van pleasurements vindt hoef je sowieso voor de duur van je honeymoon je suite niet meer uit. Hier een glimpje van wat er te vinden is op www.pleasurements.com. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...