maandag 29 september 2008

Sprong in het diepe

Trouwen wordt algemeen beschouwd als een sprong in het diepe. Geen reden om het niet te doen, want met een beetje lef durf je de sprong wel te nemen. Eigenlijk net als parachute springen.

De Nederlandse ontwerper Michiel van der Meiden neemt de sprong erg letterlijk. Hij ontwerpt prêt-à-porter (trouw)jurken van parachutestof, wat heel kleurige resultaten oplevert.

Bron: michielvandermeiden.nl

maandag 22 september 2008

Love & Marriage Beurs Utrecht

In Utrecht was gisteren de eerste Love & Marriage Beurs van het seizoen. Tussen de horden 50+ers en kamasutra figuren vonden ook honderden bruiden hun weg naar de Jaarbeurs in Utrecht. Bruid in Stijl was ook van de partij.

In de eerste instantie oogde de beursvloer wat klein, namelijk maar één hal achter in de jaarbeurs. Deze hal was echter bomvol met limousines, grafische bedrijfjes, fotografen en niet te vergeten: bruidsmode. De belangrijkste aanwezigen waren Roka (herenkostuums), Amiga, Sposa Bella, Taft & Tule en de bruidshuizen Elly en Diane.

Oogde de beursvloer wat klein, de modeshow deed dat absoluut niet. Er werd een geweldige, spetterende show neergezet met leuke muziek, prachtige choreografie, schitterende modellen en oogverblindende trouwjurken.

Al dit moois werkte danig op de gemoederen waarop de stands overspoeld werden met bruiden, de ogen gloeiend van pure lust, die hun aangekruiste bruidsjurken uit de show wel van dichtbij wilden zien. Kortom: in een uur tijd heb je meer moois gezien dan je kunt verwerken en de Love & Marriage beurs is wel iets om in je agenda te zetten als je in 2009 gaat trouwen.

Voor de dichtstbijzijnde Love & Marriage Beurs en meer nuttige informatie kun je terecht via de banner hieronder.


dinsdag 16 september 2008

Designer spotlight: Paola d'Onofrio

Paola d'Onofrio is een italiaanse ontwerpster. Haar stijl is glamourous, over the top, volumineus met veel glitter. Kortom, bruidsjurken in uitbundige, exotische, mediterrane stijl. Haar collectie maakt deel uit van Perla d'Elle, net als die van Daniel degli Onofri en de kristal's collection. Alle Perla d'Elle trouwjurken zijn echte 'disney' prinsessenjurken, de soort waar je als klein meisje van droomt. Er wordt overvloedig gebruik gemaakt van swarovski kristallen en parels en sommige jurken zijn er geheel mee overdekt. Als je gaat trouwen in één van deze jurken moet je echt zorgen voor een locatie met een puik verlichtingsplan aan spots, discolichten en stroboscopen, zodat deze letterlijk schitterende jurken helemaal uit de verf komen.







zondag 7 september 2008

Bruidshandschoenen van Poirier

Op trouwerijen worden er traditioneel nog vaak handschoenen gedragen. Voor veel bruiden is het een onderdeel van de outfit dat toch niet mag ontbreken. Er is dan ook veel keuze op dat gebied. Vandaag lichten we de bruidshandschoenen van Poirier eruit.

Poirier heeft verschillende soorten handschoenen in verschillende collecties. Hun bridal mat collectie wordt vervaardigd in Frankrijk bij een bedrijf dat ook in licentie produceert voor o.a. Chanel. Dit zijn dan ook satijnen handschoenen van topkwaliteit, verkrijgbaar in mooie pasteltinten. Andere collecties van Poirier bieden ook satijn (glanzend) in fellere kleuren, die ook zeer geschikt zijn voor een avondtoilet.

De handschoenen zijn er in verschillende lengtes en met of zonder vingers. Al met al omvatten de collecties van Poirier meer dan 50 soorten handschoenen, dus wat je stijl ook is of wat voor bruidsjurk je ook draagt, een goede kans dat er bijpassende Poirier handschoenen voor zijn.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...