donderdag 31 januari 2008

Designer spotlight: Jesus Peiro

Af en toe gaan wij een specifieke designer in het zonnetje zetten. Vandaag vragen we je speciale aandacht voor Jesus Peiro, een haute couture designer uit Barcelona, Spanje. Zijn jurken kenmerken zich door 'less is more' vormgeving en de prachtigste stoffen die er in Bruidsland te vinden zijn, zoals ruwe zijde, shantung, mikado, de meest extravagante kantsoorten en zelfs onconventionele materialen als natuurrubber! De jurken van deze exquise ontwerper zijn ook behoorlijk zeldzaam. Slechts vijf winkels in Nederland hebben zijn jurken op voorraad. Toch zijn er in heel Europa winkels te vinden met jurken uit huize Peiro en hun japonnen zijn een inspiratie voor veel van de grote bruidsmerken.

Snuffel eens lekker rond op de Jesus Peiro website





























Halslijnen

Hieronder afgebeeld vind je een aantal veel voorkomende halslijnen. De algemene stelregel is:

If you've got something to show, show it proudly and properly.


Scoop





Spaghetti bandjes





Bateau of Sabrina





V-hals





Waterval of Cascade





Jewel





Off-shoulder





Sweetheart





Vierkant

Halter

Portrait
Strapless


Welkom

Beste bruid in stijl!

Gefeliciteerd met je aankomende huwelijk! Natuurlijk zijn jij en je aanstaande al druk bezig met de voorbereidingen van de grote dag. Alles moet perfect tot in de puntjes, uiteraard en misschien ben je het op bepaalde momenten helemaal zat. Dan is het tijd om even lekker alleen aan jezelf te denken. Heb je al een jurk, schoenen, hoepel, sieraden, sluier? Of toch geen sluier? Zucht...

Op al deze vragen vind je hier antwoord. Wij denken met je mee tot aan de dag dat je 'ja' zegt. Achter deze blog zit namelijk een team van een ontwerper van bruidsmode en avondmode, een styliste en visagiste, een eigenaar van een bruidsboutique en een coupeuse! En wij hebben weer nauwe contacten met fotografen, kapsters, nagelstylisten en bloemisten. Vanaf nu kun je hier regelmatig nieuwe adviezen en tips vinden over de nieuwste trends, kleuren en stijlen voor een stralende verschijning op je huwelijksdag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...